Advertisement

Φαιη Σκορδα Εγκυοσ : Φαίη Σκορδά: Αν και στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης, φόρεσε ... / Στο δεύτερο παιδί δεν έχεις την αγωνία που έχεις στον πρώτο τοκετό.

Φαιη Σκορδα Εγκυοσ : Φαίη Σκορδά: Αν και στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης, φόρεσε ... / Στο δεύτερο παιδί δεν έχεις την αγωνία που έχεις στον πρώτο τοκετό.. Σε αυτήν τη συνταγή επιμένει για 8η συνεχόμενη χρονιά η αγαπημένη εκπομπή του αντ1, «το πρωινό», με τη φαίη σκορδά και τον γιώργο λιάγκα. Τόσο η φαίη όσο και ο γιώργος λιάγκας έχουν επιλέξει να μην που κουβέντα για το γεγονός, όπως είχαν κάνει και στην πρώτη εγκυμοσύνη μέχρι να. Εδιωξα την γατα λογο εγκυμοσυνησ. Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την φαίη σκορδά και το νίκο ηλιόπουλο που δεν ευσταθούν, όπως ο γάμος που πρόκειται. Οι καλύτεροι οικοδεσπότες και η παρέα τους.

Η φαίη σκορδά, τόλμησε και έκανε στον τηλεοπτικό αέρα μπροστά στους τηλεθεατές, κάτι που πολλές γυναίκες τρέμουν. Και τώρα το ποστ της εγκυμοσύνης: «έλιωσε» από έρωτα η φαίη σκορδά μιλώντας για τον σύντροφό της νίκο ηλιόπουλο! Η φαίη σκορδά ξέρει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον, του κόσμου γύρο απο το ονομά της. Φαίη σκορδά νίκος ηλιόπουλος παντρεμένη με το γιώργο λιάγκα ήταν η φαίη σκορδά όταν γνωρισε το νίκο ηλιόπουλο ο οποιος συμφωνα με το δημοσιευμα του περιοδικου hello διευθυντης του οποιου.

Η Φαίη Σκορδά με πανύψηλες μπότες & κολλητό φόρεμα, μετά ...
Η Φαίη Σκορδά με πανύψηλες μπότες & κολλητό φόρεμα, μετά ... from static.fthis.gr
Μόλις σαράντισε & μίλησε για τον ερχομό του τρίτου της παιδιού! Η ανακοίνωση στον αέρα του πρωινού που δεν περιμέναμε! Εδιωξα την γατα λογο εγκυμοσυνησ. Η λαμπερή παρουσιάστρια, φαίη σκορδά, περνάει τις φετινές γιορτές στο πατρικό της. «έλιωσε» από έρωτα η φαίη σκορδά μιλώντας για τον σύντροφό της νίκο ηλιόπουλο! Στη βιλα των οργιων για 7.000 ευρώ. Το απόγευμα της τετάρτης, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στο instagram ένα στιγμιότυπο από τη γραπτή. Για να κερδίσουν το χαμένο έδαφος και ενόψει ανακατατάξεων σε όλα τα κανάλια, που θα επηρεάσει και την πρωινή ζώνη, η φαίη και ο γιώργος ετοιμάζονται πυρετωδώς για να ριχτούν στη μάχη της.

Η ανακοίνωση στον αέρα του πρωινού που δεν περιμέναμε!

Φαίη σκορδά η on air αποκάλυψη για την αισθητική παρέμβαση που έκανε. Στη βιλα των οργιων για 7.000 ευρώ. Contact φαιη σκορδα on messenger. Εδιωξα την γατα λογο εγκυμοσυνησ. Η φαίη σκορδά μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής, πήρε τα απαραίτητα υλικά και ετοίμασε εκτός από το ρόφημα βέβαια, η φαίη σκορδά έχει στα μυστικά της όπλα και μια συγκεκριμένη διατροφή. Γεννήθηκε στις 9 φεβρουαρίου 1980 στο κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Στην πρώτη εκπομπή, μετά την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού για το διαζύγιο, η φαίη σκορδά, απευθύνθηκε στους τηλεθεατές, εξηγώντας πως έχει η κατάσταση. Η ανακοίνωση στον αέρα του πρωινού που δεν περιμέναμε! Η παρουσιάστρια φαίη σκορδά και ο σύζυγος της γιώργος λιάγκας πριν ένα περίπου μήνα είχαν πει στην εκπομπή τους. Η φαίη σκορδά, τόλμησε και έκανε στον τηλεοπτικό αέρα μπροστά στους τηλεθεατές, κάτι που πολλές γυναίκες τρέμουν. Η λαμπερή παρουσιάστρια, φαίη σκορδά, περνάει τις φετινές γιορτές στο πατρικό της. Δεν μετανιώνω για την απόφασή μου να αποχωρήσουν οι ηπα από το αφγανιστάν. Φαίη σκορδά νίκος ηλιόπουλος παντρεμένη με το γιώργο λιάγκα ήταν η φαίη σκορδά όταν γνωρισε το νίκο ηλιόπουλο ο οποιος συμφωνα με το δημοσιευμα του περιοδικου hello διευθυντης του οποιου.

Στο μαιευτήριο βρίσκεται η φαίη σκορδά, από το πρωί της δευτέρας, καθώς από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Η φαίη σκορδά ξέρει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον, του κόσμου γύρο απο το ονομά της. Ο πατέρας της, δημήτρης, είναι ακτινολόγος ενώ η μητέρα της, εύα, διατηρεί κατάστημα υποδημάτων στην πόλη. Έτσι συνέβη και με τη φαίη σκορδά όταν στην αρχή ακόμα της καριέρας της στην τηλεόραση ήταν διαχυτικός ο αγαμέμνων, με μακριά χέρια που έφτασαν να πασπατέψουν τη φαίη σκορδά on air. Δεν μετανιώνω για την απόφασή μου να αποχωρήσουν οι ηπα από το αφγανιστάν.

Ελένη Μενεγάκη Φαίη Σκορδά: Τα καρέ με μαγιό που ΘΕΛΟΥΝ να ...
Ελένη Μενεγάκη Φαίη Σκορδά: Τα καρέ με μαγιό που ΘΕΛΟΥΝ να ... from freegossip.gr
Η ανακοίνωση στον αέρα του πρωινού που δεν περιμέναμε! Το περιστατικό που έφερε τον πανικό του γιώργου λιάγκα στη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Η θεσσαλονικιά παρουσιάστρια, φαίη σκορδά, είδε τις ανταγωνίστριές της και… συναγωνίστριες ξανθιές ελένη μενεγάκη και κατερίνα καινούργιου να δουν την σκόνη της και δείχνει απόλυτη. Στην πρώτη εκπομπή, μετά την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού για το διαζύγιο, η φαίη σκορδά, απευθύνθηκε στους τηλεθεατές, εξηγώντας πως έχει η κατάσταση. Η φαίη σκορδά ξέρει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον, του κόσμου γύρο απο το ονομά της. Η φαίη σκορδά μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής, πήρε τα απαραίτητα υλικά και ετοίμασε εκτός από το ρόφημα βέβαια, η φαίη σκορδά έχει στα μυστικά της όπλα και μια συγκεκριμένη διατροφή. Φαίη σκορδά νίκος ηλιόπουλος παντρεμένη με το γιώργο λιάγκα ήταν η φαίη σκορδά όταν γνωρισε το νίκο ηλιόπουλο ο οποιος συμφωνα με το δημοσιευμα του περιοδικου hello διευθυντης του οποιου. Δεν μετανιώνω για την απόφασή μου να αποχωρήσουν οι ηπα από το αφγανιστάν.

Η φαίη σκορδά ξέρει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον, του κόσμου γύρο απο το ονομά της.

Το περιστατικό που έφερε τον πανικό του γιώργου λιάγκα στη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Φαίη σκορδά νίκος ηλιόπουλος παντρεμένη με το γιώργο λιάγκα ήταν η φαίη σκορδά όταν γνωρισε το νίκο ηλιόπουλο ο οποιος συμφωνα με το δημοσιευμα του περιοδικου hello διευθυντης του οποιου. Όπως τόνισε ο διατροφολόγος, αυτή η αναλογία είναι ιδανική για τη φαίη σκορδά. Και τώρα το ποστ της εγκυμοσύνης: Η φαίη (σοφία) σκορδά (κιλκίς, 9 φεβρουαρίου 1980) είναι ελληνίδα τηλεοπτική παρουσιάστρια. Η παρουσιάστρια φαίη σκορδά και ο σύζυγος της γιώργος λιάγκας πριν ένα περίπου μήνα είχαν πει στην εκπομπή τους. Την ώρα που η φαίη σκορδά άλλαζε, έπεσε το παραβάν και η παρουσιάστρια έμεινε γυμνή στη μέση του πλατό με όλους να την κοιτάζουν. Σε αυτήν τη συνταγή επιμένει για 8η συνεχόμενη χρονιά η αγαπημένη εκπομπή του αντ1, «το πρωινό», με τη φαίη σκορδά και τον γιώργο λιάγκα. Στο δεύτερο παιδί δεν έχεις την αγωνία που έχεις στον πρώτο τοκετό. Η ανακοίνωση στον αέρα του πρωινού που δεν περιμέναμε! Ο πατέρας της, δημήτρης, είναι ακτινολόγος ενώ η μητέρα της, εύα, διατηρεί κατάστημα υποδημάτων στην πόλη. Το απόγευμα της τετάρτης, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στο instagram ένα στιγμιότυπο από τη γραπτή. Εδιωξα την γατα λογο εγκυμοσυνησ.

Φαίη σκορδά η on air αποκάλυψη για την αισθητική παρέμβαση που έκανε. Την ώρα που η φαίη σκορδά άλλαζε, έπεσε το παραβάν και η παρουσιάστρια έμεινε γυμνή στη μέση του πλατό με όλους να την κοιτάζουν. Το απόγευμα της τετάρτης, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στο instagram ένα στιγμιότυπο από τη γραπτή. Πριν από ένα περίπου μήνα η φαίη σκορδά αποκάλυψε στον αέρα την εγκυμοσύνη της συνεργάτιδας της σίσσυς καλλίνη, η οποία θα φέρει στον κόσμο τον δεύτερο. Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την φαίη σκορδά και το νίκο ηλιόπουλο που δεν ευσταθούν, όπως ο γάμος που πρόκειται.

Φαίη Σκορδά: Ποτέ ξανά το μίνι δε φορέθηκε καλύτερα από ...
Φαίη Σκορδά: Ποτέ ξανά το μίνι δε φορέθηκε καλύτερα από ... from queen.bbend.net
Το απόγευμα της τετάρτης, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στο instagram ένα στιγμιότυπο από τη γραπτή. Φαίη σκορδά η on air αποκάλυψη για την αισθητική παρέμβαση που έκανε. Για να κερδίσουν το χαμένο έδαφος και ενόψει ανακατατάξεων σε όλα τα κανάλια, που θα επηρεάσει και την πρωινή ζώνη, η φαίη και ο γιώργος ετοιμάζονται πυρετωδώς για να ριχτούν στη μάχη της. Η φαίη σκορδά ξέρει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον, του κόσμου γύρο απο το ονομά της. Το πιο αγαπημένο μου μακιγιάζ είναι το φυσικό. 110 тыс. Δείτε τα sms από τον συγκινητικό τους διάλογο. Στο μαιευτήριο βρίσκεται η φαίη σκορδά, από το πρωί της δευτέρας, καθώς από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Γεννήθηκε στις 9 φεβρουαρίου 1980 στο κιλκίς όπου και μεγάλωσε.

Στην πρώτη εκπομπή, μετά την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού για το διαζύγιο, η φαίη σκορδά, απευθύνθηκε στους τηλεθεατές, εξηγώντας πως έχει η κατάσταση.

«εκεί που είμαι πίσω από το παραβάν, οι κάμερες όλες, πέφτει. Το πιο αγαπημένο μου μακιγιάζ είναι το φυσικό. 110 тыс. Το περιστατικό που έφερε τον πανικό του γιώργου λιάγκα στη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Εδιωξα την γατα λογο εγκυμοσυνησ. Η θεσσαλονικιά παρουσιάστρια, φαίη σκορδά, είδε τις ανταγωνίστριές της και… συναγωνίστριες ξανθιές ελένη μενεγάκη και κατερίνα καινούργιου να δουν την σκόνη της και δείχνει απόλυτη. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Το απόγευμα της τετάρτης, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στο instagram ένα στιγμιότυπο από τη γραπτή. Δείτε τα sms από τον συγκινητικό τους διάλογο. Στην πρώτη εκπομπή, μετά την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού για το διαζύγιο, η φαίη σκορδά, απευθύνθηκε στους τηλεθεατές, εξηγώντας πως έχει η κατάσταση. Καλησπερα, εγω ειδα την αδερφη να ειναι εγκυοσ και ειχε αρκετα μεγαλη κοιλια και πωσ συνεχεια εσκυβε και γω ανησυχουσα για το μωρο μηπωσ παθει καμια ζημια.τι σημαινει αυτο? Οι καλύτεροι οικοδεσπότες και η παρέα τους. Η φαίη σκορδά ξέρει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον, του κόσμου γύρο απο το ονομά της. Η λαμπερή παρουσιάστρια, φαίη σκορδά, περνάει τις φετινές γιορτές στο πατρικό της.

Φαίη σκορδά η on air αποκάλυψη για την αισθητική παρέμβαση που έκανε φαιη σκορδα. Έγκυος ξανά η φαίη σκορδά;

Posting Komentar

0 Komentar